Lukituksen uudistaminen

ikoni

Parantaa turvallisuutta

Mitä vanhempi lukko, sitä helpommin se on murrettavissa. Pahimmillaan vanhentunut lukitus myös hidastaa avun saapumista tai tiloista poistumista hätätilanteessa.

ikoni

Helppoa hallintaa

Nykyaikaiset työkalut ja digitaalisiin kulkuoikeuksiin perustuvat lukitusjärjestelmät tekevät laajankin taloyhtiön kulkuoikeuksien hallinnasta helppoa ja vaivatonta.

ikoni

Pienentää ylläpitokuluja

Tarjoamme digitaalisiin kulkuoikeuksiin perustuvat lukitukset kiinteällä palvelusopimuksella, jolloin avainten lisääminen tai poistaminen ei aiheuta ennakoimattomia kuluja.

Miksi vanhat lukot tulisi vaihtaa?

Lukituksen uudistaminen rakennuksissa vaatii erityisosaamista. Uudisrakentamiseen verrattuna kyse on hyvin erilaisesta työskentelystä. Tämä osaaminen on Paraslukko Securityn erikoisuus.

Juuri teille sopiva ratkaisu

Lukkojen ja lukitusjärjestelmän ikääntymiseen liittyy monia riskejä. Lukkojen patenttien rauetessa avainten luvaton kopiointi helpottuu. Yli 20 vuotta vanhoissa ympäristöissä myös valmistajan velvollisuudet sarjoitustietojen ylläpitämisestä raukeavat.

Avaimia voidaan tällöin kopioida, mutta tietoa niiden haltijoista ei enää ylläpidetä 

Tekniseltä tasoltaan vanhentuneet lukot eivät myöskään vastaa nykyaikaisia murto- ja poistumisturvallisuuden vaatimuksia. Heikomman turvallisuuden lisäksi ne saattavat myös ratkaisevasti hidastaa tarvittavan avun saapumista hätätilanteessa.

Avaimet

Kun lukosto on aika päivittää, tarjoamme juuri teidän taloyhtiönne tarpeisiin sopivan ratkaisun laajasta valikoimastamme. Itse päivitysprojektit toteutamme suunnitelmallisesti ja selkeästi. Tutustu kuvaukseemme tyypillisestä projektista »

Abloy Sento

Perinteistä ratkaisua edustaa mekaaninen ABLOY SENTO.

Kyseessä on kustannustehokas ja varmatoiminen lukko, joka soveltuu käytettäväksi monipuolisissa tiloihin.

Uusien avainten tilaaminen on tarkasti valvottua, eikä onnistu ilman asianmukaisia dokumentteja.

Uusi ABLOY SENTO lukkopesä voidaan monissa tapauksissa asentaa suoraan vanhaan lukkorunkoon.


ikoni

Lue lisää

Abloy Protec2

Kehittyneemmän ratkaisun tarjoaa mekaaninen ABLOY PROTEC2.

Huipputurvallinen mekaaninen lukitusjärjestelmä, jossa yhdellä avaimella voidaan hoitaa monta tarvetta.

Avaimen poikkeuksellisen laajat sarjoitusmahdollisuudet tekevät siitä loistavan valinnan laajojen kohteiden lukitusratkaisuksi.

Sama avain voidaan helposti sarjoittaa sopimaan niin yksityisiin kuin yleisiinkin tiloihin.

ikoni

Lue lisää

Abloy Pulse

Elektromekaaninen ABLOY PULSE -järjestelmä tuo lukituksesi tälle vuosituhannelle.

Siinä avaimeen koodattu digitaalinen kulkuoikeus avaa mekaanisen lukon. Tarvittava energia syntyy avaimen käännöstä. Erillisiä paristoja tai johtoja ei siis tarvita.

Avaimiin voidaan räätälöidä erilaisia kulkuoikeuksia. Uusia avaimia voidaan lisätä ja kadonneita poistaa helposti ja vaivattomasti. Haluttaessa avainten avulla voidaan myös seurata yhteistilojen käyttöä.

ikoni

Lue lisää

Sähköinen kulkuoikeuksien hallinta

Nykyaikaiset lukitusjärjestelmät perustuvat kulkuoikeuksien hallintaan sähköisesti. Yksittäisen avaimen kulkuoikeuksia voidaan siis muuttaa, tai esimerkiksi avaimen hävitessä poistaa ne kokonaan, ajasta ja paikasta riippumatta. Itse lukko on kuitenkin täysin mekaaninen, ja näin toimintavarma sekä turvallinen esimerkiksi hakkerointia vastaan. Sähköiset kulkuoikeudet ja mekaaniset lukot yhdistäviä järjestelmiä kutsutaan elektromekaanisiksi lukitusjärjestelmiksi.

ABLOY:n ratkaisujen lisäksi meiltä saa myös alan terävintä kärkeä edustavan iLOQ-järjestelmän. Sähköisen avaintenhallinnan ja fyysisten avainten lisäksi se tarjoaa haluttaessa mahdollisuudet väliaikaisiin ja jäljitettäviin kulkuoikeuksiin. Tällöin esimerkiksi yhteisiä tiloja voidaan vuokrata sähköisen varausjärjestelmän kautta turvallisesti ja jäljitettävästi talon asukkaille – tai laajemmallekin käyttäjäjoukolle.

Kaikkien tarjoamiemme järjestelmien toiminta perustuu avaimen avulla tuotettuun energiaan. Ne eivät siis tarvitse toimiakseen kuluvia akkuja tai kalliita sähköasennuksia. Ratkaisut ovat sekä kestäviä että ympäristöystävällisiä.

Tarjoamme sähköiset lukitusjärjestelmät kiinteällä ylläpitomaksulla. Tähän sisältyy avainten ylläpito ja ohjelmointi, sekä väliaikaisten kulkuoikeuksien hallinnointi. Näin lisäkulut esimerkiksi avainten lisäämisen tai lukkojen uudelleensarjoittamisen seurauksena jäävät historiaan.

Valitse päivitystyölle oikea tekijä

Verrattuna uudisrakentamiseen, lukituksen uudistaminen vanhemmissa rakennuksissa vaatii omanlaistaan osaamista. Tämä osaaminen on Paraslukko Securityn erikoisalaa. Katso kuvauksemme lukoston vaihtoprojektin tyypillisestä etenemisestä!

Eri aikoina rakennetut ovet, karmit ja lukot tuovat omat haasteensa uusien lukkojen asentamiseen. Monissa kohteissa myös rakenteiden seassa mahdollisesti oleva asbesti asettaa omat vaatimuksensa työskentelylle.

Tekniikan ja ympäristön lisäksi vanhemmissa kohteissa tulee huomioida myös ulkonäkö. Lukitukseen liittyvät uudistukset tulee toteuttaa siististi ja kiinteistön ilmettä kunnioittaen.

Paraslukko Security on erikoistunut lukitusjärjestelmien päivittämiseen. Kokeneet lukkoseppämme omaavat vuosien kokemuksen erilaisten kiinteistöjen parissa työskentelystä. Valitsemalla työlle oikean tekijän, varmistat hyvin suunnitellun, toimivan, siistin ja turvallisen lopputuloksen.

Ota yhteyttä

Paraslukko Security Oy

Heikkiläntie 5, 00210 Helsinki

Avaintilaukset 010-8204 310
Faxi: 010 820 4388

Lukkomyymälä on avoinna:
Arkisin: 7:30 - 15:30
La-Su: Suljettu

Asiakaspalvelu & myymälä

Christer Ek

010 820 4310 

-

Myynti 

Arto Keinonen
050 596 1492
-

Lukkosepät

Kalevi Collin
050 596 1453

Sami Hirvonen
050 596 1468

Marko Isomäki
050 596 1487

Jesse Keinonen

050 596 1457